Вас вітає

        Green Visa

тел. 068-145-23-23                       mail: ivisa@ukr.net

         099-981-79-12

м.Івано-Франківськ, вул. Короля Данила 30А

Допоможу отримати візи

Бізнес шенген візи

Робочі візи

Шопінг візи

Гостьові візи

Запис на чергу

Шенген візи.

Шенгенська віза надає право перебувати у всіх країнах Шенгенської угоди.

До цих країн відносяться: Австрія, Бельгія, Чехія, Данія, Естонія, Фінляндія, Франція, Греція, Іспанія, Голандія, Ісландія, Латвія, Литва, Люксембург, Мальта, Німеччина, Норвегія, Польща, Португалія, Словаччина, Словенія, Швейцарія, Швеція, Угорщина, Італія.

Якщо Ви запланували подорож до однієї з цих країн тоді Вам потрібно відкривати Шенген візу категорії С.

 

Необхідні документи для відкриття шенгенської візи:

- Закордонний паспорт;

- Паспорт громадянина України;

- Запрошення про співпрацю;

- Довідка з місця роботи або свідоцтво про підприємницьку діяльність;

- Довідка з банку про вклад та рух коштів за останні 3 місяці;

- Бронювання готелю;

- Медичне страхування;

- Візова анкета;

- Дві Фотокартки;

- Реєстрація на подачу документів;

- Копії паспортів, запрошення та медичного страхування;

 

Перелік документів може мінятись в залежності від типу віз.

Найпоширеніші шенген візи:

- Бізнес шенген віза;

- Шопінг віза;

- Гостьова шенген віза;

- Шенгенська віза з метою культурних заходів;

 

Термін дії шенгенської візи може коливатись від 3міс. до 5 років в залежності від візової історії, окрім шопінг віз, термін яких складає 3 тижні, після цієї візи можна відкрити річний шопінг, за умови якщо була зроблена покупка і є рахунок-фактура.

 

Пропонуємо свою допомогу у відкритті шенген віз.

Робочі візи.

Робоча віза категорії D буває двох типів.

Перший тип це віза на основі запрошення Oswiadczenie, яка відкривається на рік і дає право працювати в Польщі 180 днів, тобто пів року. Ці дні можна використати всі зразу, або поступово протягом року.

 

Другий тип - віза на основі запрошення Zezwolenie (дозвіл на працю). Така віза відкривається на один рік з правом працювати 365днів протягом року, тобто цілий рік без виїзду, а також право перебувати в інших країнах шенген зони протягом 90днів в одному півріччі. Цю візу ще називають візою від воєводи. Адже запрошення до праці видається в крайовому воєвудстві.

Необхідні документи для відкриття таких віз:

- Закордонний паспорт;

- Паспорт громадянина України;

- Запрошення до праці;

- Медичне страхування;

- Візова анкета;

- Дві Фотокартки;

- Реєстрація на подачу документів;

- Копії паспортів, запрошення та медичного страхування;

 

Допоможемо отримати такий тип візи, надаємо консультації, допомагаємо з документами та працевлаштуванням.

 

Шопінг візи.

Шопінг віза, про яку вже згадувалось вище призначена для поїздки за покупками.

Перша віза відкривається терміном на 3 тижні і перебувати по ній можна до 7 днів. Якщо зїздити по такій візі, придбати товар і взяти іменний чек на цей товар, то наступну візу консульство як правило відкриває вже на рік з терміном перебування до 90 днів в одному півріччі.

 

Така віза є дуже вигідною для тих, хто хоче зїздити на екскурсію до польщі або в іншу країну Європи, адже ця віза шенген і дає право перебування в інших країнах.

 

Перед святами в Польщі та в інших країнах великі передсвяткові знижки і саме така віза буде дуже доцільною щоб придбати дешево товар. Купуючи продукцію в Польщі є можливість повернути ПДВ (так зване таксфрі), яке робить ще більш вигіднішою покупку за кордоном.

 

Якщо у Вас виникли якісь питання по цьому типу візи звертайтесь, залюбки допоможемо, і вдалих Вам покупок.

 

Допоможемо отримати запрошення:

 

Допомагаємо отримати запрошення з Польщі для відкриття віз як робочих так і шенген.

Необхідні документи:

- Копія закордонного паспорта;

- Копія паспорта громадянина України;

 

 

 

 

На рахунок процедури та ціни звертайтесь по телефону, або заходіть в наш офіс.

Реєстрація на Грін Карту.

 

Щороку 50 тисяч щасливчиків отримують можливість виїзду в США на постійне місце проживання.

Хочете стати одни із них, тоді Вам для початку необхідно подати заявку онлайн. Заявка подається на цілу сім'ю, включаючи дітей до 21-го року, які не одружені.

Якщо Ви не впевнений користувач ПК, тоді ми можемо допомогти Вам це зробити. Вартість наших послуг є мізерною, і в основному ми працюємо по домовленості.

 

 

 

Грін карта дає наступні права:

- Можливість безперешкодного в'їзду і виїзду з США. Більше ніяких віз!;

- Термін Вашого легального перебування в США стане необмеженим;

- Легальне працевлаштування з повним соціальни пакетом;

- Ви можете перебувати в будь-якому з півсотні штатів, який припав вам до душі стільки, скільки хочете;

- Через 5 років проживання подати заявку на громадянство.

 

Також допоможемо відкрити візу в США на 10 років.

 

Графік роботи:

Пн. — Пт.: 9:00 — 17:00

Сб.: по-домовленості

Нд.: вихідний

068-145-23-23

Адреса:

м.Івано-Франківськ,

вул. К.Данила 30А

 

e-mail: ivisa@ukr.net